gedichten.nl
Gebruikersnaam of e-mail:  Wachtwoord:    Registreren
start rijmen vragen forum links zoek contact gastenboek inhouddichtwoordenboek

gedichten.nl: biografie

Yvonne de Bruin

Voorstellen Yvonne de Bruin

Ik ben afgestudeerd als econoom en werkzaam als auditor bij een grote verzekeraar. Een auditor geeft onder andere adviezen over risico’s en procesinrichting. Daarbij heb ik onder meer ervaring opgedaan met het structureren van processen. Daarnaast heb ik veel ervaring met vrijwilligerswerk, waarbij ik allerlei evenementen heb georganiseerd, zoals concerten, seminars en workshops. 

Begin 2006 heb ik Opgeruimd Organizing opgericht. Met Opgeruimd Organizing wil ik mijn ervaring bij het opruimen, organiseren en structureren delen met mijn klanten. Hiervoor heb ik een eigen methodiek ontworpen, bestaande uit een zevenstappenplan.  De zeven stappen zijn toe te passen op de organisatie van ruimte, tijd en geld. Natuurlijk blijft het niet bij een advies en ondersteun ik ook bij de praktische uitvoering: samen organiseren we een of meer ruimtes.

Zelf ben ik van nature georganiseerd, maar ik heb mijn zwakke punten, zoals bijvoorbeeld boeken, waarvan ik er altijd meer koop dan ik kan lezen. Bovendien heb ik perioden gekend waarin mijn hoofd niet stond naar het bijhouden van praktische zaken.. Ik weet dus dat zelfs de meest georganiseerde persoon tijdelijk ongeorganiseerd kan zijn.

Schrijven heb ik altijd voor de lol gedaan. Op de site van Opgeruimd Organizing recenseer ik regelmatig boeken die te maken met organizing in de meest brede zin van het woord. Dat is mijn hobbyhoekje. In het verleden heb ik veel stukken geschreven voor een fanclubblad. In mijn werk schrijf ik ook veel rapporten en notities.

Voor meer geschreven tekst van mijn hand, ga naar de site van Opgeruimd Organizing: www.opgeruimdorganizing.nl.


start  |   rijmen  |   vragen  |   forum  |   links  |   zoek  |   contact  |   gastenboek
inhoud           snelsonnet           gedichten           netgedichten
poëzie       hartenkreten       nederlands.nl
adverteren
vrijwaring