inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

hartenkreet (nr. 33.569):

Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Ariadne
Datum:
1 maart 2011
In eerste instantie begreep ik de strekking van dit 'gedicht' niet helemaal, het wilde er bij mij niet in dat je dit echt zo bedoelde - over 'botte mensen' gesproken... En wat 'het dubbele pond' betreft: in "Aan één bepaalde kritikaster" heb je hier zelf om gevraagd; ik moest me "uiten" met werkelijkheidszin n.a.v. een eerdere reactie van mij onder de naam 'droomprinses'(grapje).
Bovenstaand 'gedicht' neigt naar hoogmoedswaanzin en vergaand narcisme. Het cijfer bestaat inmiddels uit twee vieren en twee tienen... zielige vertoning...
Naam:
Ariadne
Datum:
1 maart 2011
Zo, de eerste tien is alweer binnen zie ik... Net stond hier nog tweemaal een vier, nu is het gemiddelde plotsklaps gestegen naar een zes (drie cijfers), dus reken maar uit!! Denk je nu wérkelijk dat we jou niet doorhebben?
Bovendien ken ik je van gedichten-forum.nl en daar hadden de meeste van jouw gedichten helemáál geen cijfer: men moet daar nl. inloggen, dus liet je het wel uit je hoofd je eigen inzendingen te honoreren.
Ook kan ik me nog héél goed jouw vernietigend commentaar herinneren aan het adres van iemand die het wáágde een van je brouwsels van een zéven te voorzien... Daarnaast weet ik dat je geen 'madammeke' bent, maar van de andere kunne (perfect verwoorde kritiek overigens).
Na mijn vorige reactie had ik niet verwacht dat je zo dom zou zijn hiermee door te gaan - arrogantie ten top! Misselijkmakend en (klein)zielig: hou op met jezelf cijfers te geven!!
Naam:
Karel de Vliegere
Datum:
28 februari 2011
tjonge zeg, ge moogt Uw eigen scherpe tong wel een beetje bijslijpen zeg, van netgedichten naar hartenkreten en maar denken dat ge gelijk hebt, madammeke toch, stop met dit geleuter!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)