inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

hartenkreet (nr. 44.388):

Voor jou- en jou- en haar- en hem

Opvallend is het dat; we mensen eren wanneer ze sterven, mooi is het natuurlijk wel om mensen in de volle zon te zetten en wie weet: kijken ze vanaf een wolkje mee, geen mens kan het zeggen en ook ik, heb geen idee!
Opvallend is het dat er nooit en te nimmer wordt gesproken over de minder mooie kwaliteiten want natuurlijk is het; over de doden niets dan goeds!
En het opvallendst is het, dat ik dat ook doe maar tegelijk;

Vind ik het meer dan op zijn plaats, mensen te zonnigen, mensen te waarderen, mensen te complimenteren, mensen een ( kloppend) hart onder de riem te steken en daarmee maar niet te wachten tot hun hart niet meer klopt!

Dus voor wie dit is? Voor iedereen die er hetzelfde over denkt als ik.
Mijn welgemeende complimenten aan allen en dat we nog maar lang mogen genieten van elkaars geheimen, zieleroerselen, hartenkreten, netgedichten en alle andere mooie schrijfsels die er op een dag voorbij komen!

En voor ik afsluit tevens, mijn welgemeende complimenten aan de redactieleden die dit alles mogelijk maakt! Vanuit mijn hart;
BEDANKT!

... Niet wachten tot de mens er niet meer is, maar gewoon tussendoor je waardering uiten! Als er 1 schaap over de dam is..... ...

Schrijver: An Terlouw, 6 februari 2015


Geplaatst in de categorie: bedankt

3.0 met 3 stemmen aantal keer bekeken 703

Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Ralameimaar
Datum:
7 februari 2015
An, het is de hoogste tijd jou te bedanken voor je openhartige hartenkreten. En wat een geluk en genade je benen nog te hebben!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)