inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

hartenkreet (nr. 45.275):

Foutloze moeder

Als moeder moet je foutloos zijn als moeder maak je geen misstap als moeder moet je luisteren, als moeder moet je niet klagen, als moeder ben je een duizendpoot als moeder ben je altijd de wijste, de verstandigste de slimste de liefste de.....de.....

Maar o wee als moeder het lef heeft ziek te worden, o wee als ze wat gaat mankeren, o wee, o wee. Dan zijn de rapen gaar dan is de wereld in last. Want moeder mag niks mankeren, moeders zijn er immers altijd, moeders zijn er om kinderen op te vangen niet andersom. Moeders zijn er om hulp te bieden, niet te vragen. Moeders zijn....moeders zijn...

Ik ben op mijn hart getrapt misschien ook wel op mijn ziel, ze zijn op mijn lijf gaan staan, want moeder kreeg ( en heeft) kanker. En ga me niet vertellen dat het voor kinderen moeilijker is dan voor mij, ga me niet zeggen wat of ik moet doen! Mijn oudste vertelde me, dat ik HARD ben, mijn oudste waar ik trots op was, mijn oudste die een streepje voor had, omdat ie de eerste was?

Mijn oudste heeft me dusdanig te grazen genomen dat ik me zelfs schuldig voelde omdat ik kanker kreeg, mijn oudste liet me weten dat " ik hem klanten gekost heb in 2011 ( toen ik voor het eerst kanker kreeg) maar die oudste vertelde me dat pas in 2015!

Mijn oudste waar ik in teleurgesteld ben, mijn oudste die me kwalijk neemt dat ik wat mankeer. Mijn oudste die al bijna drie weken niet de moeite neemt de telefoon te pakken, die oudste is er voor mij niet meer! Sorry jongen dat ik je teleurstel met kanker, sorry dat ik je leven overhoop gooi. Maar NU moet ik aan mezelf denken en de rest KAN ME GESTOLEN WORDEN!

... Excuus dat ik kanker heb ...

Schrijver: An Terlouw, 3 juli 2015


Geplaatst in de categorie: ziekte

2.0 met 2 stemmen aantal keer bekeken 387

Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Ditheke
Datum:
4 juli 2015
Email:
edithmeyersskynet.be
Gelukkig heb je ons nog...
Naam:
Christel
Datum:
4 juli 2015
Lieve An, je doet het prima! Ik hou van Jou XXX
Naam:
Hanneke van Almelo
Datum:
4 juli 2015
An, het is de onmacht die, zolang ze onbegrepen is, onbewust blijft. Alleen het licht van je liefde kan dat donker verdrijven.
Naam:
Ankie van Rossum
Datum:
3 juli 2015
Wat een heftig verhaal! Ik proef je verdriet, maar vooral ook je intense boosheid.
Heel veel sterkte gewenst!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)