gedichten.nl
Gebruikersnaam of e-mail:  Wachtwoord:    Registreren
start rijmen vragen forum links zoek contact gastenboek inhoudrssRSS
Vacatures snelsonnetten

Top-10 snelsonnetten:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Archief:


2018


2017


2016


2015


2014


2013


2012


2011


2010


2009


2008


2007


2006


2005


2004


2003


2002


2001


2000Kaart van je gedicht

Garnier Projects
tabblad: snelsonnetten

< vorige | alles | volgende >

snelsonnet (nr. 2822):

Favorita

Het is voor Rita wel een beetje zuur
Dat van de stichting “Vrienden van Verdonk”
Het vriendenaantal zienderogen slonk,
Want zij vormt in haar eentje het bestuur.

Men krijgt de vrienden die men heeft verdiend
En daarom is zij zelf haar laatste vriend.


... Na een conflict over geld is Rita Verdonk nog het enige bestuurslid van de “Vrienden van Verdonk” en de BV Favorita ...

schrijver

Schrijver: Driek van Wissen, 29-06-2008balBiografie van deze schrijver
Zoek naar vergelijkbare inzendingen


Deze inzending is 818 keer bekeken

4/5 sterren met 15 stemmen.

Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:annemieke steenbergen spijkerman
Datum:04-07-2008
Bericht:Ja, ondanks dat zij als vrouwelijke politica in veel dingen miskent wordt door mannelijke college vanwege vrouw en scherp in haar punt van de tong oogt ze zacht als persoonlijkheid wel doortastend ze tracht oprecht recht voor de raap iets te zeggen. Niet mijn keus qua politiek ik zou persoonlijk nooit als politieke keus op haar stemmen, ik mis delen daadkracht ze is me te populistisch en te gefocust op net niet die dingen die ik van veel meer belang zou vinden voor een verdraagzamere kennismaatschappij en bloei en samenleving door breder oplossinggericht denkend zin en willen zijn.
Vreemd dat het in partijen zo persoonsgebonden kan zijn het is ook de toon die de muziek maakt, maar ieder zijn keus. In alle dingen zit iets goeds van waarde daarom is samenwerken zo van belang. Ze voelt mij als politica net te overdone net iets te weinig zacht in levend om dingen te overbruggen, als een werkelijk echte verbinder in een multiculturele samenleving. In een samenleving heb je meer aan horen en verstaan om denken te implementeren en daar waar het mag en zou behoren te gaan over zowel west als oost te overbruggen. Je ergens vertrouwd en thuis voelen als je in je zelf land, geld voor alle mensen van welke aard ook, als mensen zicht ergens thuis mogen voelen dan begin je bij opvoeding van uit de wieg, mag het klokje thuis geven waar het o.a over zou mogen gaan. Van belang bv bij asielbeleid en scholen en scholing in een wereld die noodzaak heeft aan stabiliteit en sterke ruggen en sterkte vraagt daadkracht vraagt waar zaken werkelijk vernieuwend van uit verschil van culturen elkaar durven leren durven aanvullen zou mogen geven inplaats van afvallen en aanvallen door stigmatiseren en blijven kleven op zaken die van minder belang zijn, je woorden geven te denken, je moet onafhankelijk denker zijn om niet van anderen afhankelijk juist de betere implementatie boven water te krijgen in de part van arbeid er zijn geen gelijke monniken en gelijke kappen dat weet je als je de praktijk verbind met de theorie en om je heen kijkt in het echte hedendaagse leven is het niet. Ja wat wist men soms en wat opent een andere blik.
Geef je reactie op deze inzending:

Naam:       E-mail:  

Bericht:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)

start  |   rijmen  |   vragen  |   forum  |   links  |   zoek  |   contact  |   gastenboek
inhoud           snelsonnet           gedichten           netgedichten
poëzie       hartenkreten       nederlands.nl
adverteren
vrijwaring