Gevoel
Gevoel
Niet veilig
Te zijn
Constante
Dreiging
Voelen
Zet me
Gevangen
Verlamd me
In iedere
Beslissing
23 januari 2024
Geplaatst in de categorie: pesten
Gevoel
Niet veilig
Te zijn
Constante
Dreiging
Voelen
Zet me
Gevangen
Verlamd me
In iedere
Beslissing
Er zijn nog geen reacties op deze inzending.