inloggen
voeg je hartenkreet toe dichtwoordenboek

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 53965):

Virustheorie-Industrie Deel 9

HET KRUINKAPJE

de uitgemolken kroonhoax kent nog steeds geen end
en krijgt er elke dag een paar hoofdstukken bij
de media - het Fake News - moet wat voor hun kopij
totaal geschift allicht maar ja schijnt dat het went

de domme massa heeft geen sjoege hoe ze wordt genept
zolang ze maar braaf en benepen over onzin appt

... Een Biologisch Conflict veroorzaakt een Biologisch Speciaalprogramma, totdat het conflict is opgelost en het lichaam zich mbv de microbiologie weer heeft hersteld. Zo werkt Gods Natuur. Aangewaaide virussen zijn derhalve een commercieel verzinsel. ...

Schrijver: JackPoet, 25 feb. 2020


Geplaatst in de categorie: snelsonnet

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 64Er zijn 8 reacties op deze inzending:

Naam:JackPoet
Datum:28 feb. 2020
Bericht:proficiat JP, ik hou ook niet zo van theorieën maar neem liever gewoon praktisch waar waar een en ander vandaan komt, een mens hoort natuurlijk niet aangestuurd te worden door een ander mens, hoeveel consensus iemand daar ook bij denkt te moeten slepen. Samenzweringen en complotten bestaan er al vele vele eeuwen en hebben zo hun weerslag gekend op de samenleving, ik heb niet gehoord dat dat plotseling zou zijn gestopt... :)
Ondervinding is mijn leermeester.

Naam:Jean-Pierre Ami
Datum:28 feb. 2020
Bericht:Mais oui, Jacques P, bien sur.
Je respons gelezen en...nou ja, niets nieuws onder de zon gaat me iets te ver, maar met de man met de Hamer van jou had je ons al eerder geconfronteerd. Die had mijn scepsis niet weg kunnen nemen. Helaas. Deze en dergelijke klokkenluiderachtige geluiden (de consensus in bv. wetenschap en politiek) komen mij maar al te bekend voor. Een jaar of vijf terug las ik het e.e.a. van ex-vpro'er Stan van Houcke op zijn eigen site. Sindsdien ben ik wat dergelijke samenzweringstheorieën betreft eigenlijk afgehaakt.
Zie trouwens ook "Paranoia", de 'inzending' van vandaag, van Jotie 't Hooft.
Al met al wel een intrigerende gedachtewisseling, zo op mijn verjaardag!

Naam:JackPoet
Datum:28 feb. 2020
Bericht:Beste JP, op het moment dat je weet hoe dingen wel werken, zie je al snel welk globaal spel er wordt gespeeld door wie daar dan achter de schermen ook verantwoordelijk voor zijn en belanghebbend. De pseudo wetenschap van academies wordt gestuurd met geld van de geldprinters en als je uit de pas loopt dan kun je het wel schudden. Alleen die enkeling die daar dan weer over schrijft heeft nog kans op een inkomen, zo wordt alles gestuurd middels geld, geweld en controle op gedachten. Doe gewoon eens wat openminded onderzoek naar bijvoorbeeld een dr. Ryke Geerd Hamer zoals ik die eerder genoemd heb. Maar er zijn voorbeelden te over op velerlei gebieden. Alleen verschijnt zoiets niet in de corporate media, het nepnieuws, maar moet een mens zelf vragen stellen en om zich heen kijken op een medium als internet. Vroeger was dat met boeken een stuk lastiger zoeken. En ja, grote globale organisaties worden gebruikt om zaken wereldwijd te sturen, zoals een WHO. Dat is logisch. Ook al gaat jou dat dan "te ver".

Naam:Jean-Pierre
Datum:27 feb. 2020
Bericht:Beste JP, hier JP.
Ik was me bewust van die verhapspeling van die virusindustrietheorie, die woordopeenstapeling heb ik vanochtend inderhaast in elkaat getimmerd alvorens op het Uur U
(9 a.m.) op de verzendknop te drukken.
Dit gezegd hebbend kunnen we in je antwoord een aantal opmerkingen constateren, naast een bijzondere hypothese.
Ten eerste ben ik het wel met je eens dat we -niet alleen in het Westen- geestelijk en sociaal gezien zijn afgegleden tot een steeds decadentere trend van leven en samenleven waarin het zelfstandig en in vrijheid ontwikkelen van gedachten - wat ooit zo fraai door bv. Maslow werd gepropageerd als selfexperience, zelfactualisatie - in een bedenkelijk rap tempo is ontaard in een cultuur van wantrouwen en kritiekloos nabouwen. Of daar van hogerhand in alle opzichten op is/wordt aangestuurd is de vraag. Maar het begint er wel steeds meer op te lijken.
De diverse (pseudo-)epidemische uitbraken van de afgelopen decennia hebben wereldwijd wel hun sporen nagelaten, temeer daar weermiddelen steeds minder resistent zijn (gebleken).
Maar om nu gelijk allerlei aantoonbare nieuwe varianten van dergelijke verschijnselen af te doen als angstzaaierij, een complot waar een hele internationaal gecoördineerde bedrijfstak achter schuilgaat, als ware het de Mossad, de CIA of wie weet zelfs de Bilderberg, gaat mij toch echt te ver.
Zouden al die onderzoekers van 'de vijfde colonne' dan geen toegang hebben gekregen tot 'het bewijs', zouden ze alleen maar achteraf (hebben) kunnen constateren?
Ik denk dat de Chinezen - om maar even bij het huidige epicentrum, Wu-Han, te blijven, wel meer vooruit hebben gekeken dan wat hen nu is overkomen: wereldwijd gezichtsverlies - nog afgezien van dat Huaweivirus...

Naam:JackPoet
Datum:27 feb. 2020
Bericht:Nee meneer JP het klopt niet wat je zegt of je hebt het niet goed begrepen, ik ontken niet dat er slachtoffers zijn, ik ontken dat dat het gevolg zou zijn van een niet bestaand rondwarend virus, dat is namelijk onwetenschappelijke nonsens, omdat de biologie van Gods natuur zo niet in elkaar steekt. De enige remedie is weten waar bij de mens zijn Biologische Conflicten ontstaan (in de geest), waardoor er Biologische Speciaalprogramma's actief worden in organen uit te lezen in je hersenen middels CT scan. Ik heb het verder ook niet over een virusindustrietheorie, maar over een virustheorie-industrie, een industrie dus die is gebaseerd op de theorie van een virus, die theorie is echter nog nooit aangetoond, maar een hypothese, een veronderstelling. Dat is geen wetenschap, dat is grote kul. Ik heb onderandere verwezen naar het werk van dr. Ryke Geerd Hamer die begin jaren tachtig deze wwetenschap in de Nieuwe Geneeskunde vastlegde. Maar in de tijd van de HIV/AIDS hoax waren er al tal van dissidenten die de virusonzin naar buiten brachten.
Eeen mens kan dus niet doodgaan aan verzonnen virussen, maar wel aan ernstige angsten en eventueel daaruitvoortvloeiende giftige behandelingen.
Voor veel mensen is het grootschalige bedrog (van "hogerhand") kennelijk niet te bevatten.

Naam:Jean-Pierre Ami
Datum:27 feb. 2020
Bericht:Zo Jean-Jacques Poëet!
Nu dan maar eens een poging tot VIRUSDETECTIETHEORIE.
Bezoekers van deze onvolprezen site hebben de afgelopen weken niet alleen kunnen nemen van je poëtische gaven, maar ook van de virale verspreiding van je theorieën over FAKE en FRAUDE, met name waar het de berichtgeving over actuele thema's in macht en politiek en de gezondheidszorg en de microbiologie betreft. In al z'n gradaties en varianten.
Je diskwalificeert het als een spook-en angstcultus waarin we verzeild zijn geraakt.
Oké, dat moge dan wel zo wezen, maar als er op je poëtische uitingen wordt gereageerd ontwijk je in je antwoorden het bestaan van een remedie, sterker nog, je ontkent impliciet het bestaan van slachtoffers, simpelweg omdat je de oorzaken ontkent.
Inmiddels heb je ons getracteerd op negen (9!) afleveringen van je virusindustrietheorie, maar nog altijd geen duidelijke HYPOTHESE!
Mogen wij het antwoord krijgen in aflevering 10?

Naam:JackPoet
Datum:26 feb. 2020
Bericht:als je leert wat een virus feitelijk is
begrijpt je de onzin die je wordt verkocht
en hoe groter men de leugen brengt
des te meer schijnen het te geloven
zo werkt dat
leer de biologische wetten kennen (van de GNM)
en je bent vrij van vrees


hoog spel van die chinese draak
volk'ren door een tiran geknecht
door maatregels hen opgelegd
en hordes zo royaal de sjaak

en wordt men voor het vuur bevreesd
dan is men er straks mooi geweest

Naam:Max
Datum:26 feb. 2020
Bericht:Ha Jack, ik heb het hardnekkige verzinsel, alreeds sinds gisteren in Sittard gedetecteerd - fake neuws, zo je wilt - een vuurspuwende Chinese draak genoemd, met uw welnemen...dacht niet dat die zo gauw een loopje (!) nemen met de waarheid.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)