inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

hartenkreet (nr. 10.001):

Niet iedereen wil zich laten vaccineren

Niet iedereen wil zich laten vaccineren
Dus de staat zal hen een lesje leren
Door hen toegang te ontnemen
Niet spontaan meer naar de kroeg
Of naar je favoriete eettent
Voor dat je ingeënt bent
"De manier" dat jongeren zich dan toch nog vaccineren?
Wat een tuig dat zo een land denkt te regeren!
Wat het vaccin doet op termijn
Zal hen een rotzorg zijn

... In vele landen wordt het nu verplicht met een coronapas als je uit eten wilt of naar de kroeg, waar gaat dit heen? en naar mijn idee is dit een gemene manier om nog meer mensen zich te laten vaccineren, en vooral de jongeren, dit vind ik een kwalijke zaak want wat doet het vaccin op lange termijn bij jongeren? niemand die het weet... en daarbij is het een vorm van discriminatie ook nog, het moet vrijwillig zijn en blijven om je te laten vaccineren! waar gaat dit heen? ik ben niet tegen vaccineren maar de jongeren massaal vaccineren met een Mrna vaccin waarvan we de lange termijn gevolgen nog niet kennen vind ik onverantwoordelijk! Ook begrijp ik nog steeds niet dat mensen die gevaccineerd zijn alles maar weer kunnen en mogen ook al komen ze uit een donkerrood land, volgens mij kunnen ze toch nog steeds besmettingen meenemen ook al worden ze zelf minder ziek maar daar hoor je niks over, als je gevaccineerd bent heb je je vrijheid terug! wat waar en onwaar is weet nog niemand, de tijd zal het ons leren. ...

Schrijver: Linda HS, 25 jul. 2021


Geplaatst in de categorie: corona

4,4 met 15 stemmen aantal keer bekeken 420

Er zijn 7 reacties op deze inzending:

Naam:
Christiene M. de Vries
Datum:
17 sep. 2021
Nog eens in het kort:

Het kabinet heeft zinloos angst gezaaid
met doemsenario's en schijngetallen
daar zijn de angstigen voor gevallen
maar heeft gelukkig niet iedereen gepaaid

Wie niet verder durft te kijken
dan de neus om eigen deur
valt als een blok voor een troebel prikkie
en alle overheidsterreur

de enige manier om vrij te blijven
van ziekte, problemen, pijn en verdriet
is niet geboren te worden, maar af te drijven
maar ja, zo werkt 't leven nu eenmaal niet.PS. @catrinus
Wees niet al te naïef.
"We zijn een testland", zei Rutte toen hij in 2017 zijn Rutte III kabinet vormde.. En zie.....!
En je zult nog eens versteld staan van de samenwerking tussen de Europese Unie, de IT-maffia, de Farmaceutische maffia, de Banken maffia en de Telecom maffia. Verdiep je gerust eens wat meer in wat werkelijk gaande is in Nederland en in Europa.
Naam:
Antje
Datum:
5 aug. 2021
Een feit is, dat we hier allemaal midden inzitten. En wijsheid nodig hebben om het te kunnen beheersen. En geen gekibbel, dat lost niets op.
Naam:
Linda HS
Datum:
3 aug. 2021
Catrinus, de mening die ik heb wat betrefd het massaal inenten van jongeren heeft totaal niks te maken met het feit dat ik in Noorwegen woon, complottherien ? asociale gedrag? ik maak me zorgen om het massaal inenten van jongeren ben ik daarom asociaal? en een komplotdenker?? lees volgende keer eerst goed alvorens zo te reageren, ik neem corona zeer serieus!
Naam:
linda
Datum:
3 aug. 2021
zeker waar An Terlouw het is goed dat het vaccin er is en veel mensen zich willen vaccineren, maar gezonde jongeren maar massaal inenten zet ik echt mijn vraagtekens bij
Naam:
An Terlouw
Datum:
3 aug. 2021
Natuurlijk weten we niet waar we eindigen, maar 1 ding is wel zeker, de mensen die inmiddels wel gevaccineerd zijn, lopen minder risico. En daar hou ik het bij.
Naam:
catrinus
Datum:
31 jul. 2021
Sorry hoor, maar wonend in Noorwegen heb je makkelijk praten. Het 'tuig' dat zich blijkbaar in bijna alle landen van Europa bezig houdt met het proberen te beschermen van de bevolking doet dit blijkbaar om ons te pesten? Reken maar van niet, deze grap gaat ten koste van de economie; kost handen vol geld.
Alternatief: zie Brazilië en India: rijen doodskisten en lijkverbrandingen; mensen die sterven als ratten. Steeds meer mensen verschuilen zich achter complottheorieën, om hun asociale gedrag te rechtvaardigen.
De toekomst is onzeker, maar als 'het tuig' niets onderneemt is hij het vermoedelijk wel .
Naam:
Ralameimaar
Datum:
26 jul. 2021
Linda, natuurlijk blijft het wel de zorg van de gezonden, want die, of ze willen of niet, moeten bijspringen. Je weet misschien inmiddels dat de gevaccineerden besmettelijker zijn dan diegenen die géén prik namen. Laten we in goede conditie blijven, lichamelijk als geestelijk/ moreel.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)