start rijmen vragen forum links zoek contact gastenboek inhoud

forum doorzoeken gedichten.nl: forum - gezocht / gedicht nodig voor afscheid leerkracht basisschoolAuteurBericht
 
sarahGeplaatst op: 14:36:48 | 21-06-2004

ik ben op zoek naar een gedicht voor de leerkracht van mijn zoon, binnenkort nemen we afscheid van hem. Ik zoek iets waaruit waardering en dankbaarheid voor de afgelopen periode blijkt, help!
alvast bedankt!


H.HoogeveenGeplaatst op: 11:52:50 | 23-06-2004

Mevrouw,

ik wil mij wel inspannen om iets te schrijven. Heeft u enkele trefwoorden misschien, waar ik iets mee kan? Denk aan uiterlijk, karakter, aandacht voor het kind, enz.


sarahGeplaatst op: 21:35:13 | 25-06-2004

Beste heer/mw Hoogeveen.
Allereerst hartelijk dank voor uw reactie!

Ik zou meester Hans graag verrassen met een mooi gedicht waarin mijn/ons gevoel goed in weergegeven wordt.
Ik waardeer Hans zeer om zijn vermogen kinderen in hun kracht te zetten, hun talenten te herkennen en ze vertrouwen in zichzelf te geven.
Mijn zoon heeft 3 jaar bij hem in de klas (de Haaibaai) gezeten (betreft een Jenaplanschool)en neemt volgende week afscheid omdat hij na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs gaat.
Ook neemt meester Hans afscheid van de school omdat hij gevraagd is (elders in het land) een nieuwe Jenaplanschool op te zetten.
Woorden die bij me opkomen als ik aan Hans denk: vertrouwen, geduld, sociaal, oprecht en vooruitstrevend (zeker w.b. zijn visie op het onderwijs).
Hans houdt verder van reizen (Scandinavische landen en Zeeland hebben zijn voorkeur) en fietsen.

Ik hoop dat je hier wat mee kan,
Alvast erg bedankt
Groet, sarah


dianaGeplaatst op: 08:01:53 | 12-07-2004

meneer corne is grappig, draagt al jaren een rond klein brilletje, houd van voetbal,drop
zijn vrouw en 2 zoons. geeft les in groep 7 en volgend jaar weer. komt met de fiets naar school toe. hij is heel aardig maar maak hem niet boos!
hij gaat op vakantie naar de spaanse zon.


Rian van de VeldeGeplaatst op: 09:42:36 | 21-07-2004

Mijn naam is Boy, ben 8 jaar en verlaat groep 4. Ik heb twee juffen, de ene is juf Corrie heeft grijs haar en wordt heel rood als ze boos word.De ander is juf Johanna, zij geeft hele leuke gymles. Zijn allebei wel heel lief. Ik moest wel helemaal alleen vooraan zitten omdat ik anders teveeel met andere klets.

wendyGeplaatst op: 12:47:18 | 03-11-2004

Dit zal niet het einde zijn

Gisternamiddag zijn we nog gaan zwemmen voor de laatste keer Het zesde jaar zit erop wanneer treffen we elkaar weer ? We waren met een toffe groep een man of vijftien En vele onder elkander die elkaar graag zien Zes jaar hebben we van het gezelschap genoten Nadat we in het eerste jaar vriendschap sloten Het was pijnlijk maar het was ook heel mooi en er vloeide tranen Toen we elkaar voor de voorlopig laatsta keer in de armen namen We spraken af dat dit niet het einde zal zijn We zien mekaar weer jong of oud , groot of klein

Ik hoop dat dit iets is wat je zoekt x en knuffies wendy