start rijmen vragen forum links zoek contact gastenboek inhoud

 gedichten.nl: forum - mededelingen / Uw gedicht in zeefdruk+illustratie door kunstenaarAuteurBericht
 
Harry AgemaGeplaatst op: 10:37:07 | 20-01-2009

Zo'n 20 jaar terug maakte ik: "Het woord verbeeld"

Uit:"Het groot gezinsverzenboek" Uitgegeven door Lannoo in Tielt, maakte ik n.a.v.500 gedichten 500 schetsen op A4 formaat en gebruikte daar een 15-tal van als uitgangspunt voor een ets met het gedicht, of een gedeelte van dat gedicht, in boekdruk er bij gedrukt door een bibliofiele boekdrukker.

Het werk werd o.a. aangekocht door Rijksmuseum Meermanno Westreenianum, de Stadsbibliotheek van Haarlem, Bibliotheek van Amsterdam en ook het Letterkundig museum in Den-Haag heeft er werk uit.
Op alle gebruikte gedichten verkreeg ik de auteursrechten en sommige levende dichters kreeg ik zelfs zo ver hun gedicht te signeren. Helaas kan ik de gedichten niet gebruiken om op internet te publiceren, dat zou te ver gaan. Heeft u echter interesse in de werken, laat het mij a.u.b. weten; dan vinden we wel een weg om het u te laten zien.

UW GEDICHT IN OPLAGE LATEN DRUKKEN MET EEN ETS,ZEEFDRUK OF LINO?
Heefdt u zelf een gedicht dat u door mij in oplage zou willen laten drukken in zeefdruk en verluchtigen met een ets, linoleumsnede of zeefdruk ? Neem gerust contact met mij op.
Met vriendelijke groet: Harry Agema
Harry AgemaGeplaatst op: 16:07:58 | 11-10-2010

Even op mijn eigen bericht reageren.

Op 23/24 & 30/31 Oktober 2010, zal ik tijdens de Kunst10daagse in Bergen N.H. 150 schetsen n.a.v. 150 gedichten exposeren en tevens de 15 etsen + gedichten in boekdruk. U bent van harte welkom en... er zijn tal van tentoonstellingen en manifestaties in het hele dorp.
Adres van de expositie: Meester Quantplein 43 /11.00 - 17.00 uur Bezoek even mijn site voor meer info: www.bekijk.exto.nl
Reageer

Naam:


Email:


Bericht:(vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)