start rijmen vragen forum links zoek contact gastenboek inhoud

 gedichten.nl: forum - mededelingen / 19 November "Meet Poetry" in VeenendaalAuteurBericht
 
Escape VeenendaalGeplaatst op: 21:37:04 | 11-11-2011

Poëzie dicht bij mensen en mensen dicht bij poëzie; dat is het doel van de Culturele Zaterdag op 19 november. Dan organiseert Pop- en cultuurpodium Escape met de Volksuniversiteit Veenendaal als deelnemers van de CultuurKoepel een dag die geheel in het teken staat van de dichtkunst.

Er zijn voordrachten en performances door een keur aan dichters uit Nederland en België. Tussen 13 uur en 17 uur zal het podium bol staan van breekbare verstilde poezie tot explosieve voordrachten met muziek, van stadsgedicht tot straatexperiment.

Met optredens van o.a. Alexander Franken, Amanda Malinka, ACG Vianen, Emo Fysk Sudergård, Gijs ter Haar, Julius Dreyfsandt Zu Schlamm, Luk Paard, Ko de Laat, Martin Aart de Jong, Martin Beversluis, Philip Meersman, Quirien van Haelen, Reinier de Rooie, Simon Mulder en Wibo Kosters.

Ook Lokale dichters geven acte de presence, zoals o.a. Rianne Jansen, Daphne Kalff, Joyce Willemse en Maularia Fist. De Veenendaalse werkgroep Gedichten op Muren verzorgt een decoratieve presentatie van diverse gedichten uit Veenendaal. s'avonds is in het naastgelegen Filmhuis Veenendaal de film 'Poetry' te zien.


Meer Info op www.escape-veenendaal.nl
Reageer

Naam:


Email:


Bericht:(vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)