gedichten.nl
Gebruikersnaam of e-mail:  Wachtwoord:    Registreren
start rijmen vragen forum links zoek contact gastenboek inhouddichtwoordenboek

gedichten.nl: biografie

Utopia

Man, (37) geboren in Alkmaar, opgegroeid in de Rijp. (NH). Trage schooltijd, vroeg werken en weer terug naar school. Woon nu in Haarlem,-West. Dicht bij de bossen, daar kom ik tot rust. Heb les gegeven in biologie, en geef soms een bijles privé. Studeer biomedische wetenschappen waarmee ik zo goed als klaar ben.
Ben een groot fan van de filosoof Arthur Schopenhauer,maar ook van Bhagwan sre Rajneesh (Osho). Geweldige inspiratie, en ik heb er veel uit kunnen halen. Daarnaast gaat mijn bewondering uit naar Eric Berne (psycholoog). Die naar mijn idee een geweldige bijdrage heeft geleverd aan de geesteswetenschap.
Ik ben een atheïst, en de laatste jaren lees en luister (vooral luister) ik naar Sam Harris, een Amerikaanse filosoof/ neurowetenschapper. Maar ook vele anderen.
Dichten en schrijven; Tja dat doe ik ook. heb 12 blogs onderverdeeld in genres. Schrijf voor iedereen, en ik vind het ook belangrijk dat je je kunsten voor een breed publiek aanbiedt. Heb gemerkt dat poëzie echt voor bijna iedereen is. Daar hou ik van.
Ben een bezige bij die veel doet op een dag. Veel energie, praat snel, en luid! Lach veel... Hoewel ik eenzaam ben :(  Maar dat hoort bij het bestaan dat ik kies. Het pad van toewijding aan de ziel des levens; volledig erin opgaan met alle ups en downs. De vrijheid, mag niet te lang duren, maar moet wel zeker zijn waardigheid behouden!
Strijdlustig, eigenwijs, en toch ook zeer vriendelijk. Hard, cynnisch, en vol medeleven. De grenzen lopen breed uit, en ik spring daartussen omhoog en alle kanten op.
gr.

 


Inzendingen van deze schrijver

Titel Tabblad Schrijver Datum
1.VroegernetgedichtUtopia23-03-2016
2.LiefdesverdrietnetgedichtUtopia06-03-2016
3.Het zal je kind maar zijnnetgedichtUtopia11-02-2011


start  |   rijmen  |   vragen  |   forum  |   links  |   zoek  |   contact  |   gastenboek
inhoud           snelsonnet           gedichten           netgedichten
poëzie       hartenkreten       nederlands.nl
adverteren
vrijwaring