gedichten.nl
Gebruikersnaam of e-mail:  Wachtwoord:    Registreren
start rijmen vragen forum links zoek contact gastenboek inhouddichtwoordenboek

gedichten.nl: biografie

Vincent Corjanus

21 jaar is hij inmiddels, de dichter die op 17-jarige leeftijd reeds zijn eerste bundel "Woorden wonen in huizen" uitbrengt. Niet veel later verschijnt zijn tweede werk "De zichtbare ziel". Na een sabbatical van 2,5 jaar, verschijnt in 2015 'Sporen van de zon'. 

Vincent Corjanus geboren op 17 april 1995 te Zwolle momenteel wonende in het door hem zo geliefde Kampen. De dichter beschikt over een geheel eigen stijl, weinig maar veelzeggende woorden drukken zijn gevoelens en ervaringen uit op papier.

Dromers en dwazen is de vierde bundel waarin de pennevruchten van de dichter rijkelijk vloeien als afsluiting van zijn jeugd. 

De jaren die achter hem liggen zijn jaren waarin de liefde zich aan hem openbaart in al haar facetten. De wereld wordt geteisterd, bebloed door aanslagen, Vincent baant zich een weg door dit alles. Zijn kijk op deze schrikbarende gebeurtenissen en zijn eerste schreden op het pad der liefde uiten zich wederom in prachtige, gevoelige teksten, zoals we die kennen van zijn vorige werken ‘Woorden wonen in huizen’, ‘De zichtbare ziel’ en ‘Sporen van de zon’.

De dichter verlaat de jeugd en zet zijn stappen verder het leven in. Hij heeft dromen en ambities. Terwijl hij deze probeert te verwezenlijken blijven pen en zwarte boekje binnen handbereik om alles voor altijd vast te kunnen leggen. Dromers en dwazen, opnieuw een prachtdocument, krachtiger en dieper dan voorheen.

 


Inzendingen van deze schrijver

Titel Tabblad Schrijver Datum
1.Op zoldernetgedichtVincent Corjanus04-08-2016
2.Mijn lief ging uit fietsennetgedichtVincent Corjanus14-10-2015
3. WilhelminalaannetgedichtVincent Corjanus20-01-2015


start  |   rijmen  |   vragen  |   forum  |   links  |   zoek  |   contact  |   gastenboek
inhoud           snelsonnet           gedichten           netgedichten
poëzie       hartenkreten       nederlands.nl
adverteren
vrijwaring