Snelsonnetten
snelsonnet (nr. 7.838):
6 DECEMBER
Ik zat dus gisteravond keurig recht
Zong luidkeels "Jongens, heb je ‘t al vernomen?"
"Hij komt" en "Zie de maan schijnt door de bomen"
Toen heel lang "Kom maar binnen met je knecht"
Geen Sint en geen kado, maar één dag later
Kreeg ik, echt nooit gedacht, een flinke kater!
Zie ook: http://www.ingeboulonois.nl
Schrijver: Inge Boulonois, 6 december 2022
Geplaatst in de categorie: snelsonnet
4.0 met 9 stemmen 220 Er zijn 2 reacties op deze inzending:
Geef je reactie op deze inzending: