wel haar glimlach
Bloemen plukt ze
Armen vol bloemen
Ze loopt blootsvoets
Door het gras
Haar tranen
Zijn als druppels dauw
Vallen op haar handen
Tranen uit haar ziel
Wie zou ze kunnen zeggen
Wat haart hart beroert
Ze gaf hem op
Om hem de ruimte te geven
De vrijheid
Die hij nodig heeft
Om verder te kunnen leven
Zelfs hij ….kent niet haar pijn
Zag nooit haar tranen
Wel haar glimlach
Geplaatst in de categorie: emoties
Compliment.