boodschap in een fles
noodkreet van een mens
woorden drijven in de zee
boodschap in een fles!
... haiku... ...
Schrijver: jonhy donovan, 22 december 2016Geplaatst in de categorie: haiku
noodkreet van een mens
woorden drijven in de zee
boodschap in een fles!
... haiku... ...
Schrijver: jonhy donovan, 22 december 2016Er zijn nog geen reacties op deze inzending.