ballerina
virtuoos speelt zij om haar as
in mysterieuze omwentelingen
glijdend in golfslagen
voor een publiek om te behagen
lichte vleugels opstijgend
in sensuele beroering
duizelingwekkend glooiend
in een spiegelende aanbidding
een zijden zwaan in duikvlucht
in een ontastbare ontroering
artieste pur sang
in een patroon van licht en schaduw
Geplaatst in de categorie: toneel