Verschijning
Vol ongeloof staar ik naar de plek
waar ze net nog zat.
vond het niet eens gek
Verbazing dat ze zich weer
vertoonde, alsof ze zeg maar
hier nog woonde.
Als ik de plaats bevoel,
waar ze zonet nog zat:
voel ik haar warmte nog.
... De korte verschijning ...
Schrijver: Johanna, 12 oktober 2016Geplaatst in de categorie: mystiek