Een gele drive
ik speel
dromend met
gele bolletjes
bouw een
kubus uit het
groen rondom
nog heb ik
geen idee wat ik
met de rondjes ga doen
ze rollen kleur
in zwaartekracht
met een gele drive
wacht gespannen
op de vorm die uit
deze move overblijft
zij liggen nu
dicht tegen het
groene vierkant aan
in mijn altruïstisch
geheugen hebben
zij dat altijd al gedaan
ik lach om
deze uiterst
simpele wetmatigheid
zonder hem
waren wij al lang de
totale mensheid kwijt
Zie ook: http://wilmelkerrafels.deds.nl
Schrijver: wil melker, 26 november 2019
Geplaatst in de categorie: actualiteit