inloggen

biografie: Honderd Meter

Honderd Meter is in 2014 begonnen met een uniek schrijfexperiment: 100 meter 'karakter-schrijven' in een langzame lettersprint.

Honderd Meter is de enige deelnemer aan deze literaire race. Inmiddels is Honderd Meter de eerste finish gepasseerd (ISBN: 978-90-825831-0-6).


Inzendingen van deze schrijver

7 resultaten.

Carnaval

hartenkreet
2.0 met 1 stemmen aantal keer bekeken 1.084
Er was eens een kat in een koebocht, die anders wou zijn en vertier zocht. Ze zoop zich eerst lam, sprong over de dam, en loopt nu als schaap in de optocht.

Klompenpad

hartenkreet
4.0 met 1 stemmen aantal keer bekeken 728
Men zag eens een dichtertje dwalen, op sokken, in wandelsandalen. Geen Gids op zijn pad verhinderde dat hij inktzwarte voetjes ging halen.

Zacht gras

netgedicht
Er is nog niet op deze inzending gestemd.aantal keer bekeken 113
Ik rijd een dAk hoog ______boven land______ waar koeien vastgenageld staan: de laatste zomer-zon-ne-straal—— ________rechtop en roerloos ondergaan. Ik prent dit ansicht (O-)(Gen)-blik op melkwit ingebonden blad: een =spoortje= zwartgereden inkt dat r[a][a]mpjes poldergroen bevat.

Stille Nacht

hartenkreet
5.0 met 1 stemmen aantal keer bekeken 192
De grootste kerstbal hangt stomdronken in de boom op het Rembrandtplein.

Sirene

netgedicht
4.0 met 4 stemmen aantal keer bekeken 460
Drie mannen in de eerste klas en alledrie verdiept in haar. Drie mannen, toch al middelbaar, maar evengoed en obsessief en continu verdiept in haar. Kijk nummer vier, raakt in de ban, Een jongeman, een jongeman! Die ook zijn ogen, na wat zwerven, niet van haar af- houden...