inloggen

biografie: Meindert Inderwisch

Meindert Inderwisch, Vlissingen, 1958, studeerde Engels & Marketing en is opgeleid tot Gestalttherapeut (NVAGT). Eigen praktijk sinds 2001. Werkt daarnaast als workshop-trainer voor vertegenwoordigers van diverse ministeries, is coach van een aantal kopstukken uit de wereld van kunst en cultuur en counsellor bij addiction-solutions.

 

Speelt gitaar en zingt in drie coverbands (Chao’s Ark/Straight Johns/Orphan Guns). Schrijft voorts zijn eigen teksten en muziek. Uitgebracht op de CD ‘Deep green suites, The bluest of sounds. Publicaties: Romantische gedichten, Nijgh & van Ditmar 1985,  Het comfort van een vertrouwde minnaar', Contact 1989, De discipline van de leugen’, Contact 1992,  Ellendige Sex, Contact 1993.

Daarnaast schrijft hij in literaire periodieken De Held, Optima, Nieuw Wereld Tijdschrift, Tweede Ronde, Hollands Maandblad.


Inzendingen van deze schrijver

2 resultaten.

Ik ontmoette je voor de tweede maal

gedicht
3.0 met 26 stemmen aantal keer bekeken 16.660
Ik ontmoette je voor de tweede maal nu bij de fontein voor het theater in mijn geheugen was geen plaats voor al je schoonheid en ik verloor mijn gezicht ik volgde je onder kroonluchters en ornamenten die mijn interesse moest vastklampen om te kunnen lopen tot aan de geheimen van het...

Voor Margreet

netgedicht
4.0 met 6 stemmen aantal keer bekeken 646
De trage vleugelslagen van je lange, lange wimpers Mijn hart, vertwijfeld luchtruim, kan niet volgen Het strekt zich uit Wolken vol kunstjes en beloften Terwijl jij, ontgoocheld meisje van het zoute land je stafje zwaait en ongezien de sterren uit mijn hemel regent