inloggen

biografie: T.F. Leyssius

Geboren in 1970 als zoon van een Indische vader en Nederlandse moeder. Samenwonend met mijn vriendin Ingrid in de Kop van Noord-Holland en werkzaam bij een uitvoeringsinstelling als administratief juridisch medewerker. Verder weinig algemene informatie aangezien mijn leven, denkbeelden en emoties weinig algemeen zijn.

Mijn grootste hobby en tijdverdrijf is muziek. Alhoewel mijn hart bij Metal ligt, luister is ook graag naar gevoelsmuziek als Dimitri van Toren, Dolly Parton of klassiek.

Met mijn gedichten probeer ik gevoelens, emoties en denkbeelden van mij af te schrijven omdat ik het gevoel heb schrijvend beter te communiceren dan verbaal. Mijn inspiratiebronnen voor mijn gedichten zijn de tegenstellingen tussen dromen en realiteit, diepgang, emotie en mijn vriendin, die tevens zorgt voor passende tekeningen bij mijn gedichten.

Inzendingen van deze schrijver

2 resultaten.

Schimmen

gedicht
3.0 met 90 stemmen aantal keer bekeken 37.518
Een klagende mist is al grievend gevallen De verstikkende deken heeft mijn lichaam getart. Mijn wankele welzijn is tot schimmen vervallen De mist heeft mij diep in mijn wezen verward. Het schimmig verleden had me kwetsbaar gemaakt Een blik vol afschuw uit een grimmig geweten. In zijn ijzige...

Voor eer en glorie

netgedicht
3.0 met 7 stemmen aantal keer bekeken 1.762
Ik was slechts een koning zonder zichtbaar gelaat Een statige landheer met een groothartig streven. In een gitzwart gewaad trok ik moedig ten strijde En vocht ik verbeten voor de roem en mijn leven. Ik overzag het slagveld met een enkele blik Met naast me een toren en een paard van zwart...