inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Gedichten.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@gedichten.nl

tabblad: snelsonnetten

< vorige | alles | volgende >

snelsonnet (nr. 4115):

Het Zevengesternte en de Eindtijd

Er zit een wormgat in ons tijdsgewricht
Een vredesduif heeft zich daar klem gevlogen
De weg verloren langs de regenbogen
Geen ark of Ararat meer in het zicht

De boodschapbrenger is de boodschap niet
Besef dat wel voordat u duiven schiet

... Het Zevengesternte (M45) is een sterrenhoop in het sterrenbeeld Stier (Taurus). De sterrenhoop bevindt zich op ongeveer 440 lichtjaren van de aarde. Volgens de Wikalu-Codex zal het Zevengesternte eind 2012 samensmelten met de aarde door het spontane optreden van een zogenaamde tijdbrug waardoor 440 lichtjaren worden gereduceerd tot luttele seconden. Veelstemmerij kan het tij wellicht keren door het ontstaan van een bundeling van aangeslagen turtur-elektronen. Deze bundeling, mits krachtig genoeg, zorgt voor een tijdelijke omkering in de drang tot samenvallen van tijdgat-energien in een zogenaamde Troffi-Spiral (genoemd naar de ontdekker de Italiaan Mirabilis Troffi).
(Tip: het is aan te raden dit gedicht uit te printen en het op uw nachtkastje of onder uw hoofdkussen te leggen de komende maanden) ...

Schrijver: Nico Noorman, 30 mrt. 2012
30 mrt. 2012

2,7 met 9 stemmen 273Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)