inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Gedichten.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@gedichten.nl

tabblad: snelsonnetten

< vorige | alles | volgende >

snelsonnet (nr. 5499):

Feeling Blue

Mistroostig, somber, lusteloos van geest
Die inslag is soms haast niet te begrijpen
Bram Bakker, coryfee in zielenknijpen
Komt nu met een Depressiegalafeest

Een goed idee vanwege het taboe
Maar gaan de doelgroepen er ook naar toe?

... Het Depressiegala is geïnitieerd door de psychiaters Esther van Fenema en Bram Bakker, en patientenbelangenbehartiger Mariëlle Horsting.
Tijdens het gala dat vanavond (‘Blue Monday’) in Amsterdam plaatsvindt treden diverse bn’ers op, die ervaring hebben met depressie. Het is bedoeld om lotgenoten een hart onder de riem te steken en bij anderen meer begrip te kweken. ...

Schrijver: Hendrik te Paske, 25 jan. 2016
25 jan. 2016

3,2 met 6 stemmen 257Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:Gabriëla Mommers
Datum:25 jan. 2016
Bericht:Als je echt depressief bent, is dat de laatste plek waar je wilt zijn. Dan kun je de drukte van die mensenmassa niet aan. Maar als mensen daar hun ervaring delen die depressief geweest zijn, of die met medicijnen hun leven hanteerbaar hebben gekregen, dan hebben anderen misschien er iets aan die iemand in hun omgeving kennen die depressief is. Zoiets. Ik heb begrepen dat het bedoeld was om aandacht te vragen voor. Geen idee of het ook uitgezonden wordt, 'k zie vooralsnog geen aankondiging.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)