inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Gedichten.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@gedichten.nl

tabblad: snelsonnetten

< vorige | alles | volgende >

snelsonnet (nr. 5601):

De Sultan

Heer Timmermans laat weer eens van zich horen
Die Turken hebben machtig veel gedaan
Dus als beloning krijgen ze ruim baan
Ach Frans, hoe laat een mens zich ringeloren

Zelfs Allah heeft hij van zijn troon verdreven
De Sultan heeft zichzelf tot God verheven

... Frans Timmermans, de nummer twee van de Europese Commissie, heeft woensdag voorgesteld om de visumplicht voor Turken af te schaffen. Timmermans prijst de Turkse inspanningen sinds de afspraken over visumliberalisatie zijn gemaakt, medio maart. Op dat moment voldeed het land nog lang niet aan de criteria. Maar: “Turkije heeft indrukwekkende vooruitgang geboekt, vooral in de afgelopen weken”, aldus Timmermans ...

Schrijver: Nico Noorman, 6 mei. 2016
6 mei. 2016

3,5 met 4 stemmen 187Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:Joanan Rutgers
Datum: 6 mei. 2016
Bericht:Ik had Timmermans erg hoog zitten, maar deze keer laat hij zich verleiden door huichelachtig geslijm om de Turken maar niet op andere gedachten m.b.t. het vluchtelingenbeleid te laten komen. Willem Kloos voelde zich ook een God in het diepst van zijn gedachten, maar die was dan ook niet zo'n wrede, Godverlaten God als Erdogan.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)