inloggen

tabblad: snelsonnetten

< vorige | alles | volgende >

snelsonnet (nr. 5602):

Bullies en Bush-jes

Zoals ik US politics ervaar,
voel ik meer binding met het Clintonkamp.
Ik krijg van Donald Trump de kriebelkramp.
Die bully heeft mij te veel apenhaar.

Maar nu de Bush-jes hem niet zullen steunen,
begin ik toch meer naar zijn kant te leunen.

... Oud-presidenten George Bush Sr en Jr hebben laten weten dat zij, tegen de traditie in, de nominatie van Donald Trump tijdens de Republikeinse conventie deze zomer niet zullen steunen. ...

Schrijver: Hanneke van Almelo, 7 mei. 2016

3,2 met 4 stemmen 207Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:Lodewijk
Datum: 7 mei. 2016
Bericht:@Joanan, niks hoog tijd. Laat Trump het maar worden. Kijken of hij de bezem door de rotzooi kan halen waar o.a. óók de Clinton dynastie voor verantwoordelijk is. Ik snap overigens niet waarom een vrouw meerwaarde zou moeten geven. Gezien hun prestaties wereldwijd op politiek gebied ben ik van mening dat zij - net als mannen - er soms niet niet vies van zijn om ongrondwettelijke handelingen te verrichten. Denk bijvoorbeeld aan de president van Brazilië, Dilma Roussef, m.b.t. olieconcern Petrobras; of Angela Merkel die op eigen houtje Europa heeft overgeleverd aan de Turken door het Verdrag van Dublin aan de kant te schuiven en dus Schengen krachteloos te maken.

Naam:Hanneke van Almelo
Datum: 7 mei. 2016
Bericht:Grapje, Joanan!

Naam:Joanan Rutgers
Datum: 7 mei. 2016
Bericht:Niet doen, Hanneke, want die trompetterende Trump is een lege huls. Hillary weet van wanten en is veel betrouwbaarder. Overigens is het an Sich een walgelijke machtsstrijd om te zien. Een eerste, vrouwelijke president wordt hoog tijd en is inzake van de politiek uiterst bekwame Hillary zeer verdiend.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)