inloggen

Snelsonnetten

snelsonnet (nr. 6.842):

Er zijn 7 reacties op deze inzending:

Naam:
JackPoet
Datum:
12 mrt. 2020
@ BetWeter, ik heb in het geheel geen virustheorie, ik geef aan wat een zogenaamd virus wel of niet is. De theorie van de industrie is dat het besmettelijk zou kunnen zijn. Dat is een vreemde theorie, omdat een minuscuul beetje eiwit dat onderdeel is van een cel, buiten de cel helemaal niet kan bestaan, laat staan dat het zich elders zou gaan nestelen waar het dan zogenaamd schade zou aan richten. DAT is een absurde theorie zoals dat ook al bij het HIV bleek en al de andere virusepidemieën. Ik hou me liever bij wetenschap dan bij een absurd geloof.
Dat er "haarden" zouden zijn is natuurlijk ook niets anders dan een geloof. Als je jezelf voordoet als Author van iets dan stuur je de boel zo je die hebben wil.
Denk maar aan alle leugens als gevolg van het 9/11 media event.
Naam:
Bet Weter
Datum:
8 mrt. 2020
Je hebt gelijk Lezer. Eigenlijk te lang voor een reactie. Ik moest echter toch even de virustheorie van JackPoet ter discussie stellen vond ik.
Jack: er zijn steeds haarden waar het begint en dan verspreidt het zich verder. Trauma´s zijn toch niet besmettelijk op deze wijze?
Naam:
Lezer.
Datum:
7 mrt. 2020
En de reacties groeien weer uit tot Colums,
waar dat 4es toch ook nog eens dooddoeners van maakt hoop ik... al dat gelul weer hier!

Ps. mooie sterke inzending, ja dat weer wel!
Naam:
JackPoet
Datum:
7 mrt. 2020
@ Bet Weter. Hamer kreeg inderdaad te doen met mensen die zichzelf jood noemden, opperrabijnen, (wat die term "jood" inhoudt van origine is dan overigens een tweede) dat vond volgens mij plaats in Frankrijk. Hij vertelt er ergens over, ik meen ook in zijn boek "Kanker en alle zogenaamde ziekten" een inleiding in de Germaanse Nieuwe Geneeskunde. En inderdaad staat zogenaamd joodse artsen voorgeschreven het werk van dr. Hamer toe te passen. Vandaar dat bijvoorbeeld in "Rothschild staatje" Israël vrijwel niemand aan kanker sterft en ik denk ook niet dat je daar die virusmanie kent, maar goed ik kom daar nooit, wellicht weet een ander dat...
Ik heb 1918 niet meegemaakt maar aan het eind van de "grote oorlog" met haar talloze slachtoffers gingen velen na jaren van spanning in herstelfase, er speelden nog meer dingen in mee wat ik begreep in die tijd zoals experimenten met militairen en vaccinaties en zo, het is her en der wel beschreven en uitgelegd vanuit GNM.
Builenpest heb ik ook niet meegemaakt, maar ik weet wel dat zeg in de middeleeuwen er velen werden vervolgd door de Inquisitie en haar handlangers (tegenwoordig). Oogsten in brand gestoken, opgejaagd, genoeg voor tal van trauma's. Vergelijk het met de HIV/AIDS industrie die met name in Afrika werd uitgevoerd. Ik zette gisteren nog een link naar HIV/AIDS dissident Charles Geshekter die perfect die situatie beschrijft. In Kwazulu Natal zaten overigens 2 Nederlandse dames (moeder en dochter) die daar jarenlang wel de bevolking ondersteunden Nellie en Tine van der Maas. Power To The People. Tegen de gevestigde HIV/AIDS belangenstroom in wat niet makkelijk was.
Naam:
Scherzo
Datum:
7 mrt. 2020
Een kleine ode aan coronababy's
Een onverwacht spontane babyboom
Al blijft nog steeds, in tijd van vrees en doem,
De wereld in de ban van don'ts en maybe's

Als een mol in 't schemerduister van obscuriteit
Waart het rond en houdt ons almaar in onzekerheid...
Naam:
Bet Weter
Datum:
7 mrt. 2020
Heel interessant JackPoet je aanbeveling wat betreft de Germaanse Geneeskunde van Hamer in eerdere reacties.

Ryke Geerd Hamer:
“Elke ziekte begint met een ‘shock’, een emotioneel trauma, dat een effect heeft op een bepaalde plaats in de hersenen. Deze plaats correspondeert met een lichaamsdeel of een orgaan en signalen worden daar naartoe gestuurd. Het orgaan of lichaamsdeel reageert hierop anders dan normaal en wordt ‘ziek’. Het achterhalen van de oorspronkelijke “shock” en de realisatie dat dát de oorzaak is van het probleem, zorgt ervoor dat het lichaam de “ziekte” op kan lossen. Shocks vormen als het ware emotionele blokkades die een ziekte veroorzaken en de genezing beletten.”

En waarom is zijn reddende Germaanse geneeskunde nog niet algemeen geaccepteerd.

Hamer beweerde dat de Joden de Germaanse geneeskunde voor zichzelf hebben geclaimd. Daardoor genezen Joden van kanker en niet-Joden niet. Hij zag het als zijn taak om deze geneeswijze weer voor alle mensen beschikbaar te maken. Alle Joden ter wereld praktiseren de Germaanse geneeskunde en overleven daarmee met 99% en alle niet-Joden worden met chemo en morfine omgebracht. De Talmoed is de richtlijn van de Jood voor zijn hele leven en een wegwijzer voor zijn handelen. Volgens de Talmoed komt de Messias pas als alle niet-Joden vernietigd zijn.

Tja zo eenvoudig kan het zijn.
Joden met hun netwerken van geheime Illuminatie-, Bilderberg-, vrijmetselaars- en andere genootschappen zitten zoals algemeen bekend achter werkelijk elke oorlog en alle ellende in deze wereld.

Heb ik nog wel 2 vraagjes Jack.
“De Spaanse griep was een griep-pandemie uit de jaren 1918-1919. Deze epidemie eiste miljoenen levens. Het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte was van het type H1N1 wordt beweerd.”
Als het geen virus was wat dan wel?
Hebben miljoenen mensen in een kort tijdsbestek allemaal een traumatische ervaring opgedaan en wisten ze daar niet mee te dealen en gingen ze daarom dood?
Oh ja en de Zwarte Dood (builenpest)? Ook allemaal een trauma opgelopen?
Naam:
JackPoet
Datum:
7 mrt. 2020
Virustheorie-Industrie

het is zowaar zo dat door na te papegaaien
de massa zich maar makkelijk laat naaien...

hoe groter je de leugen maakt hoe meer geloof eraan gehecht
maar virussen die je besmetten dat bestaat niet in het echt

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)