inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

hartenkreet (nr. 57.144):

Afscheidsgedicht

Ik weet ook wel dat ik in één van mijn vorige gedichten alle vrouwen over één kam heb geschoren, maar als je met 3% van de bevolking tegenover 97% staat is het niet gek dat dat gebeurt.

Als ik naar de mensen luister hoor ik een moedeloze bevolking die denkt dat ze niets anders kunnen doen dan met de massa mee te gaan en daarom ben ik diep betreurd.

Ik heb geprobeerd om de mensen te waarschuwen voor wat er in de wereld gebeurt, maar niet al mijn gedichten worden goedgekeurd.

Ik moet gewoon begrip hebben voor de redactie als ze vinden dat de site ergens niet voor bedoeld is om wat voor reden dan ook en ook zal ik alle gedichten van mijn site afhalen zodat mensen ook die kunnen gebruiken alleen voor waar die voor bedoeld was.

Ik ben alle ruzies niet begonnen en ik heb ook niets uitgelokt en misschien zijn al mijn reacties inderdaad een groot misverstand want hoe ik hier mee om moet gaan heb ik nooit geleerd in de klas.

Daarom wil ik alles nu laten voor wat het is en moeten de mensen inderdaad maar bezig zijn met hun persoonlijke zoektochten om de werkelijke gang van zaken te achterhalen en het internet staat al vol genoeg met verhalen.

Als de mensen ten minste interesse hebben in wat er werkelijk om hun heen gebeurt en het onrecht dat hun medemens tot op de dag van vandaag wordt aangedaan.

Ik kan blijkbaar ook niets anders dan iedereen maar zijn gang te laten gaan met alle onzin waar ze voor staan.

Ik heb een grote mond gehad maar echt niet groter dan alle andere mensen en het is ook eigenlijk een wonder dat ik nog nooit om mij heen ben gaan slaan.

Dat zal ik ook nooit gaan doen en ook ga ik niet langer verder met dit gebekvecht over en weer, wat het select groepje mensen uit mijn gedachten haalt kan ik niks aan doen, maar verder gedraag ik mij als een heer.

Het is waanzinnig hoe de wereld in elkaar zit en wat de mensen elkaar aandoen en ik wens iedereen er het beste mee en jullie horen mij verder nooit meer.


Zie ook: https://www.rijmwoordenzoeker.nl

Schrijver: Just_Another_TI, 21 oktober 2023


Geplaatst in de categorie: afscheid

Er is nog niet op deze inzending gestemd.aantal keer bekeken 119

Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)