inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

hartenkreet (nr. 57.938):

Liefdesspreuk

Laat de liefde mij nu vinden
Sterren, maan en zonneschijn
Moed en kracht mij te verbinden
Laat het thans de ware zijn

Laat mijn mooie liefdesdromen
Alle wensen op een rij
In en om mij samenstromen
In mijn hart en aan mijn zij

... Een spreuk uit mijn persoonlijke spreukenboek.

Ik schrijf mijn spreuken volgens de spiritueel ethische regels van de wicca en dus altijd voor mijzelf. Misschien zijn mijn spreuken inspiratie voor wie zelf spreuken wil schrijven. Spreuken die je zelf schrijft, werken altijd het beste, want je hele intentie en energie leg je in ieder woord dat je schrijft.

Alles is energie. Dus alles is magie. Wees dus voorzichtig met wat je wenst. Want het komt naar je toe. Maak geen spreuken voor anderen, tenzij met hun toestemming. Anders ga je een energetische grens over, en dat kan heel anders uitpakken dan hoe jij het wilde. Magie is heerlijk maar speel het eerlijk en blijf in je eigen cirkel van energie.

Dit betekent ook dat een liefdesspreuk alleen in het algemeen wordt geschreven en niet naar een bepaalde persoon toe. De vrije wil van de ander dient altijd te worden gerespecteerd. Dus als je liefde in je leven wilt, wens dan dat de voor jou perfecte partner op je levenspad mag komen. Het kan misschien die persoon zijn die je al kent. Maar het kan ook iemand anders zijn.

Wil je mijn spreuken gebruiken voor jezelf, dan mag dat, maar alleen voor eigen persoonlijk gebruik. Wil je mijn spreuken delen op een andere plek op het internet, dan mag dat, maar alleen met bronvermelding van mijn volledige naam en een link naar deze site. Dat laatste geldt voor al mijn gedichten.

Meer over spreuken lees je op onderstaande link.

Blessed be.
So mote it be. ...


Zie ook: https://www.catharinaweb.nl/wicca/wicca-spreuken.htm

Schrijver: Gabriëla Mommers, 7 juli 2024


Geplaatst in de categorie: spiritueel

4.0 met 6 stemmen aantal keer bekeken 77

Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Ralameimaar
Datum:
7 juli 2024
Heel mooi, ook je 'aanhangsel'

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)