inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

hartenkreet (nr. 45.163):

Airco te koop

Zo dacht zoonlief, dat zijn ouders wel iets zouden kunnen hebben aan een airco en bracht er eentje langs. Mooi ding, bekend merk maar een lawaai dat zo'n ding maakt en om nou te zeggen: wat knap je daar van op, niks hoor! Joh, kom dat ding maar terughalen want wij, hebben er gewoon niks aan!

Mam, zegt zoon ik heb er geen ruimte meer voor dus ik zeg, dan zet ik hem te koop! Op een gerenommeerde site bied Ik het ding te koop aan, tenslotte zijn er zat mensen die wel zo'n ding willen hebben toch? En dat blijkt, want er gaan een paar mensen ver onder mijn vraagprijs zitten. Dan na twee weken, komen er ineens aanbiedingen van boven mijn bedrag? Jemig das grappig.

Ik wacht niet al te lang en besluit de laatste " te nemen", maken een afspraak en als de man, met een maatje voor de intercom verschijnen denk ik bij het zien van de getinte gezichten, o jee, dat wordt afdingen natuurlijk! Maar ik ben behoorlijk bevooroordeeld, want na uitleg en een demonstratie verhuisd de airco van eigenaar.

Hij blij, wij ook. Maar ik beken eerlijk dat nadat mijn neus vaker gestoten is dan me lief is, ik echt dacht dat....afijn het ding is verkocht en ik wens hem er veel geluk mee, dan heeft ie meer dan wij er mee hadden. Ach zo'n ding is niks voor ons, we zijn er niet mee opgegroeid en hebben het derhalve ook niet nodig!

... Airco te koop ...

Schrijver: An Terlouw, 10 juni 2015


Geplaatst in de categorie: internet

1.0 met 4 stemmen aantal keer bekeken 239

Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Ton Hettema
Datum:
14 juni 2015
En er nu nog een gedicht van maken,
dierbare An!

Ik ben zo vrij geweest om
een poging te doen.

Zie: Air Koop (voor An)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)