inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

hartenkreet (nr. 13.065):

Dichter des Vaderlands

Pfeiffer en Zwagerman vinden het maar Sinterklaasgedichten
Want een dichter moet het volk verheffen en verlichten
Daarom komen veel poëten met een hoop vervelend gelul
En allerlei onbegrijpelijke, saaie flauwekul
Zulke gedichten vind ik ergerlijk en raar
Daarom zeg ik: GEEF MIJ VAN WISSEN MAAR

Schrijver: Ridzerd, 14 april 2005


Geplaatst in de categorie: literatuur

2.0 met 10 stemmen aantal keer bekeken 1.384

Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Ridzerd
Datum:
16 april 2005
Email:
rmvdhome.nl
Je hebt wel gelijk dat ik er misschien wat te vaak mee aan kom, maar dergelijke dingen zitten mij zeer hoog. Van Wissen heeft werkelijk heel veel kleinerende kritiek over zich heen gekregen.
Ook over Ruud Lubbers heb ik mij nogal druk gemaakt. Ik vind het nog steeds een schande dat die hoogst fatsoenlijke en respectabele man, die 12 jaar minister-president is geweest, als oud vuil aan de kant werd gezet om een onbenulligheid.
Naam:
Jan Blaauw
Datum:
15 april 2005
Email:
JanBlaauwhetnet.nl
Rustig maar, Ridzerd, rustig maar. Wind je niet zo op, sla niet zo wild om je heen, straks raak je onverhoopt nog iets. Natuurlijk heb je gelijk met je overbodigheid. Mijn kritiek geldt niet direct wát je verwoordt, maar dat je het voor de zoveelste keer ten tonele voert zonder enige aanleiding. (Niet te geloven dat mijn hooikoorts ooit nog eens de DdV naar de overbodigheidskroon zou steken...)
Naam:
Ridzerd
Datum:
14 april 2005
Email:
rmvdhome.nl
Ik beweer niet dat ik literatuur schrijf. Het gaat alleen wel over literatuur. En u kunt dit wel overbodig vinden, maar uw eigen geleuter over hooikoorts is net zo overbodig.
Naam:
Jan Blaauw
Datum:
14 april 2005
Email:
JanBlaauwhetnet.nl
Kan die steeds maar terugkerende discussie al of niet in dichtvorm over de keuze van een DdV nu eindelijk eens worden afgesloten? Oude koeien moeten niet steeds uit de sloot worden gehaald en waarheden als koeien hoeven niet steeds te worden herhaald. (Wellicht kan er meer energie worden gestoken in een Van-Wissen-fanclub). Het plaatsen van deze zesregelige overbodigheid onder het kopje LITERATUUR geeft ook te denken...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)