inloggen
voeg je netgedicht toe

Netgedichten

netgedicht (nr. 35.484):

Prettig weekend

Prettig weekend wensen mensen je op vrijdag, maar de trieste balans van een prettig weekend is dat er na een avondje gezelligheid altijd weer de woede zich openbaart aan hen, die blijkbaar hun emoties niet in bedwang kunnen houden.

De trieste balans is na het wensen van een prettig weekend altijd een bepaalde tol die moet worden betaald, door het plegen van overvallen, door het hanteren van een mes en zodoende gestoken te worden.

Een prettig weekend wensen, met in je achterhoofd dat er altijd debielen zijn die niet op een gewone manier aan geld komen, maar daar bij uitstek de ondernemer voor pakken, het liefst met geweld.

Prettig weekend, ligt in de mond bestorven, we wensen het elkaar op vrijdag altijd toe en hopen dan stilletjes op mooi weer, simpele dingen die een simpel mens zomaar blij kunnen maken, maar :

Prettig weekend wensen ligt blijkbaar voor de dwazen onder ons meer verscholen in een mes trekken, een overval plegen, met een slok op achter het stuur kruipen en rel trappen.

Prettig weekend ligt voor veel mensen op een ander niveau dan we normaal beogen.

Prettig weekend en ik hoop dat je nog leeft op maandag, prettig weekend en ik hoop dat je zaak nog overeind staat, maandag,

Prettig weekend en ik hoop dat je nog in één stuk thuiskomt zondagavond of maandagmorgen, prettig weekend en ik hoop, dat je nog leeft! Zodat we aanstaande vrijdag wederom kunnen zeggen, met het hart in de schoenen, en de niet aflatende angst dat er altijd ellende op de loer ligt:

Prettig weekend!


Zie ook: http://www.radiocapelle.nl/tegenmiddernacht

Schrijver: An Terlouw, 17 oktober 2010


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.0 met 5 stemmen aantal keer bekeken 507

Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
George
Datum:
17 oktober 2010
Men zegt dat het gevoel van onveiligheid beleving is, dat het volgens de statistiek steeds veiliger wordt...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)