Plotseling
Iets wat je bezig houdt..
Wat blijft malen
Bijvoorbeeld dat je man iets
Met je vriendin
Of iemand die je juist hoog inschatte
Je besteelt
Je kind dat altijd eerlijk is, of dat denk je
Iets achterhoudt voor jou
En jij maar malen
En dan plots,
Je doet de deur open
Ineens beseffen
Dat zoiets heel menselijk is
Ineens dat!
Geplaatst in de categorie: mystiek